.

.

Stupell Industries Modern Flower Meadow Botanicals grafikus művészet fekete keretes művészet nyomtatott fali művészet, Liz St.

Stupell Industries Modern Flower Meadow Botanicals grafikus művészet fekete keretes művészet nyomtatott fali művészet, Liz St.

HUF 3284.10

Hozzáférhetőség
Készleten

Keretezett Giclee Wall Artunk egy kis osztályt ad hozzá az otthoni vagy az irodájának bármely helyéhez. A keretek három csábító stílusban kaphatók : fekete, szürke parasztház és fehér. A texturált grafikánk mélyebb mélységet és dimenziót ad hozzá minden helyhez. Mindegyik darabot 1,5 hüvelykes vastag fa szemcsékkel kell felszerelni, amelyek készen állnak a lefagyásra! Keres egy nyilatkozatot? Rendelkezésre állnak túlméretes műalkotások. Méretek : 30 x 1,5 x 24 keretes. A fali művészet készen áll a függésre - nincs szükség telepítésre vagy hardverre. A könnyű vagy rétegű műalkotások könnyű felállítása érdekében a polcon vagy a fal ellen. A műalkotások a következőkhöz kapcsolódnak : természet, növény, szabadban, virág, virág, táj, modern, absztrakt, botanikai, rét, súrlódás. A Giclée nyomatainkat gondosan egy tartós MDF háttérre szereljük, majd tökéletesen elkészítjük egy 1,5 hüvelykes vastag faterjedelembe. A szerelt keret színek között szerepel a fekete, a szürke parasztház és a fehér . Liz St. Andre tervezése.

Termékparaméterek

Hasonló áruk