.

.

JewelersClub Opal Ring Birthstone Jewelry - 0. Karát opál 0. Sterling ezüst gyűrűs ékszerek - drágakő gyűrűk hypoallergén 0.

JewelersClub Opal Ring Birthstone Jewelry - 0. Karát opál 0. Sterling ezüst gyűrűs ékszerek - drágakő gyűrűk hypoallergén 0.

HUF 0.67

Hozzáférhetőség
Készleten

- Valódi opál drágakövekkel készítve, 0,925 ezüst. Készítjük az egyedi gyűrűinket gondosan a nők számára, hogy az abszolút a legjobb minőséget, a művészetet és a kivitelezést biztosítsuk. - Finom kialakítás tartós, tartós kézművességgel. Adja meg őket születésnapi ajándékként anyának és ajándékokat a nőknek az életedben!. Egy élénk, lenyűgöző ajándékot, amelyet mindig kedvelni fog. - Ellentétben az olcsón készített drágakő gyűrűkkel a nők számára, akik hamisnak bizonyulnak, unalmas, lapos kinézetű műfőkkel, az Jewelers Club opál gyűrűje valódi 0,50 karátos opálkővel rendelkezik. A gondozással és a szakértői kivitelezéssel, valamint egy hipoallergén, 0,925 sterling ezüst sávba helyezve ezt a gyönyörű fehér ovális gyűrűt tartósan prémium anyagokkal készítik, amelyek megkülönböztetik azt a többitől. Míg más drágakő gyűrűk olcsón készülnek, és könnyen meghajolnak, és könnyen megszakadnak, az opálkő gyűrűnk minőségi kialakítású. - Lenyűgöző ajándék a másik jelentős más, anya, nővérek és szeretteinek! Opál gyűrűs a nők és a gyűrűk, a Birthstone -val, minden bőr tónusú.

Termékparaméterek

Hasonló áruk