.

.

Gelatein plusz cseresznye: gramm fehérje. Ideális tiszta folyékony étrend, nyelési nehézségek, bariatric, dialízis és onkológia.

Gelatein plusz cseresznye: gramm fehérje. Ideális tiszta folyékony étrend, nyelési nehézségek, bariatric, dialízis és onkológia.

HUF 3.00

Hozzáférhetőség
Készleten

Gelatein Plus egy kész szolgálni zselatin 160 kalória és 20 gramm fehérje csomagolva 4 uncia a legjobb ízű zselatin, amit valaha is volt! Tökéletes tiszta folyékony étrendhez vagy egyszerűen frissítő, magas fehérjetartalmú kezelésként. A Gelatein Plus ötvözi a gyors hatású tejsavófehérje-izolátum és az előemésztett hidrolizált kollagén hatékonyságát, Hogy a szervezetnek a műtét előtti és utáni műtéthez, a sebgyógyuláshoz és a fehérje alultápláltságához szükséges fehérjét adja. Mindegyik 4 oz. a kiszolgálás kétszer annyi fehérjét biztosít, mint a tipikus tejalapú kiegészítőkben, és a gyümölcsízek kellemes ízváltozást biztosítanak a betegek számára, javítva a megfelelést és a betegek elégedettségét. Megfelelő nektár-vastag és méz-vastag dysphagia diétákhoz. Minden csésze Gelatein Plus 20 gramm fehérjét és 160 kalóriát tartalmaz. Étrend : Tiszta Folyadékok, Alacsony Zsírtartalmú, Koleszterin Módosított, Gluténmentes, Korlátozott Folyadék, Magas Fehérjetartalmú, Dysphagia Megvastagodott Folyadék.

Termékparaméterek

Hasonló áruk