.

.

Knorr tészta oldalán Krémes csirke, szakácsok percben, nem mesterséges ízek, tartósítószerek nélkül, nincs hozzáadott MSG 4.

Knorr tészta oldalán Krémes csirke, szakácsok percben, nem mesterséges ízek, tartósítószerek nélkül, nincs hozzáadott MSG 4.

HUF 115.20

Hozzáférhetőség
Készleten

A Knorr Pasta Sides Krémes csirke 4,2 uncia (polc-stabil) egy finom köret, amely ötvözi a gyengéd tésztát csirke ízű mártással sárgarépával, hagymával, gyógynövényekkel és fűszerekkel. Percek alatt szakácsok a tűzhelyen vagy a mikrohullámú sütőben, és tökéletesek egy finom főétel alapjaként vagy önálló köretként. A Knorr tészta oldalai nem tartalmaznak mesterséges ízesítőket vagy tartósítószereket. Használja ezeket az egyszerű tészta köreteket egy ínycsiklandó főétel elkészítéséhez. Remek recepteket találhat a Knorr - tól, mint például a séf ihlette krémes firenzei csirke. A Knorr Pasta Sides Krémes csirke egy köret, amely csodálatos ízekkel fokozza az ételeket. Tészta oldalaink Krémes csirke finoman ötvözi a gyengéd fettuccine-t egy sárgarépa körettel a csirke ízű szósz krémes jóságával. A Knorr tészta oldalai nem tartalmaznak mesterséges ízesítőket, tartósítószereket és hozzáadott MSG-t, kivéve a természetben előforduló glutamátokat. A tészta köret gyors és könnyű elkészíteni — ez az étel szakács mindössze 8 perc alatt. Használjon krémes csirke tésztát egy finom, egyszerű tészta recept összetevőjeként vagy önmagában köretként. Könnyedén elkészítheti a Knorr Krémes csirke tésztát a tűzhelyen vagy a mikrohullámú sütőben.

Termékparaméterek

Hasonló áruk